Cart Icon My Basket (empty)
Image Alternative Text
logo

team member

product
Henny Timmermans
Zorgteam

Ik vind het belangrijk dat u zich thuis en veilig blijft voelen bij onze aanwezigheid.

OVER MIJ

Graag wil ik me aan u voorstellen.

 

Ik  ben Henny  Timmermans (1962)

Heb mijn opleiding VIG gevolgd te ’s-Hertogenbosch 2008.

Heb tijdens mijn opleiding op verschillende groepen met veel plezier ervaringen opgedaan bij mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen op verschillende niveaus.

Vervolgens ben ik sinds 2013 zzp er in de zorg geworden en was  daarnaast nog in deeltijd bij Cello. In mijn zzp werk ging ik aan de start met de Palliatieve thuiszorg, wat ik nog steeds een warm hart toedraag en werkzaam ben in een PTZ team  van Thuiszorg- coöperatie  Thuisbasisbrabant. Ben sinds 6 jaar volledig werkzaam als zzp er, en werk daarnaast ook voor andere instanties en zorgvragers.

Vanaf de oprichting van Thuisbasisbrabant 2014 ben ik aangesloten bij de coöperatie en werk met veel plezier samen met leuke collega s in zorgteam Clivia.

Ik vind het belangrijk dat u zich thuis en veilig blijft voelen bij onze aanwezigheid en daarbij de eigen regie op verantwoorde eigenwijze kunt behouden, om zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omging kunt blijven.

Dat doe ik door samen met u en de familie naar mogelijkheden te kijken, om alle wensen zo goed en veilig mogelijk te kunnen waarborgen.

De inzet van onze deskundigheid, betrokkenheid, ervaring en kleinschaligheid van ons team, zorgt ervoor dat we een goede kwaliteit van zorg aan u kunnen bieden.

 

Warme groet,

 

Henny Timmermans