Cart Icon My Basket (empty)
Image Alternative Text
logo

team member

product
Marga Van Galen
Zorgteam

Niet alleen de verpleegkundige zorg moet 100% zijn, maar ook de eventuele noodzakelijke begeleiding die daarbij hoort.

OVER MIJ

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Marga van Galen en woon in Schijndel. Vanaf 2006 werk ik in de zorg, dus ruim 14 jaar. In de zorg begon ik als doktersassistente in een ziekenhuis op de polikliniek chirurgie. Daar heb ik enige tijd met veel plezier gewerkt. Na enkele jaren wist ik dat ik nog meer wilde betekenen in de zorg. Het resultaat was dat ik vol trots in 2015 slaagde voor mijn Verpleegkundig Diploma.

Tijdens mijn opleiding heb ik op diverse afdelingen veel ervaring opgedaan. Daarna was het voor mij al vrij snel duidelijk dat ik in de thuiszorg wilde werken. Van die keuze heb ik heb geen spijt: het werk is afwisselend en de diverse taken en verantwoordelijkheden zijn voor mij nog steeds uitdagend. Met name de verpleegtechnische handelingen maar in het bijzonder “Wondzorg”. Om meer diepgang in de wondzorg te krijgen heb ik een opleiding gedaan als Wondverpleegkundige. Deze opleiding heb ik succesvol in 2018 afgerond.

Voor mij zijn een paar essentiële dingen belangrijk nl.:

  • niet alleen de verpleegkundige zorg moet 100% zijn, maar ook de eventuele noodzakelijke begeleiding die daarbij hoort. Mijn cliënten zijn voor mij dus geen  ‘nummers’
  • dat u zolang als mogelijk uw eigen regie behoudt, wat wilt u wel, of juist niet? Daarbij staat u als cliënt en uw veiligheid voorop